Nagyobb kijelzővel jöhet a népszerű okosóra következő verziója

Máris vannak szivárgások a 2022-ben érkező Apple Watch Series 8-ról: állítólag nagyobb kijelzőt kap.

Forrás: Origo.hu2021. 10. 17. 13:48
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mivel az Apple (is) évekre előre tervez, a kiadatlan termékekről szivárogtatás pedig nagy üzlet lett, ezért annyira már nem is meglepő, hogy a 2022-ben érkező Apple Watch Series 8 okosóráról is vannak már hírek – foglalta össze az Origó.hu.

A DSCC-t vezető Ross Young úgy értesült, hogy az Apple Watch Series 8 három eltérő kijelzőmérettel debütál majd 2022-ben.

 

A jelenlegi Apple Watch Series 7 az eddigi 40 és 44 mm-es méretek helyett 41 és 45 mm-es kiadásban jelent meg. Ezeket figyelembe véve valószínű, hogy az Apple Watch Series 8 45 mm-nél nagyobb változatban is kapható lesz.

A legendás elemző, Ming-Chi Kuo eközben azt állítja, hogy újabb, egészséggel kapcsolatos funkciókat épít majd be a következő órába az Apple, amely a testhő (nem a felületi) mérését is szeretné megoldani okosórán keresztül.

A borítókép illusztráció. Fotó: Pexels

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.