Egy filmben bukkant fel a soha ki nem adott készülék

A Különösen veszélyes bűnözők című filmben látható a népszerű gyártó prototípusa, ami soha nem került forgalomba.

Forrás: Origo.hu2021. 11. 19. 8:06
Forrás: Képernyőkép/Youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Microsoft elkaszálta ugyan a Surface Neo termékét a Windows 10X rendszerrel együtt, de a prototípusok sorra kerülnek elő, még úgy is, hogy az Intel is kivonta a forgalomból azokat a processzorokat, amelyek kiszolgálták a készülékeket – derül ki az Origó.hu cikkéből.

A Surface Neóról a múlt hónapban több fotó is előkerült, a prototípusokból hiányzott a kijelző, és alapvetően a Surface Duo felfújt változatát lehetett látni.

Azóta a Surface Neo a Netflixen megjelent Különösen veszélyes bűnözők című filmben is felbukkant. A készülék nem Windows 10X-et futtat, a tippek szerint Androidot. Valószínűbb azonban, hogy utómunkával szerkesztették oda a képernyő tartalmát – már csak azért is, mert a kijelző kerete az egyik képen vékonyabb, mint a másikon.

Borítókép: Képernyőkép (Forrás: Youtube)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.