Késhet egy népszerű okostelefon megjelenése

A jelentések szerint csúszik a Galaxy S22 modellek megjelenése, kiderült továbbá, hogy mégsem Galaxy S22 Note lesz a csúcsmodell neve – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2021. 12. 26. 12:07
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jon Prosser a múlt hónapban azt állította, hogy forrásai szerint február 8-tól lesz előrendelhető a három új Samsung Galaxy S22 okostelefon, majd február 18-án indulnak a kiszállítások. 

A Galaxy Unpacked rendezvény értelemszerűen február 8-án lenne ebben az esetben, és nagyjából egy hónappal korábban jönne a Galaxy S21 FE.

A jelentések szerint azonban a Samsung megvariálta a dátumokat, így Prosser már azt mondja, hogy

február 9-én lesz a bemutató és indulnak az előrendelések, majd február 25-én esedékes a megjelenés. A halasztásra súlyos beszállítói problémák miatt kerül sor.

A LetsGoDigital ezzel párhuzamosan előásott egy hivatalosnak mondott marketingposztert, amelyen a Galaxy S22+ és a Galaxy S22 Ultra látható. 

Azt állítják, a Galaxy S22 Note név nem hiteles, csak kitaláció. A látottak összhangban vannak az eddigi szivárgásokkal.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.