Körvonalazódik a Samsung Galaxy S22 mobilok kamerarendszere

Egyre egyértelműbb szivárgások árulkodnak arról, hogy milyen kamerákkal érkeznek a Samsung következő prémium okostelefonjai.

Forrás: origo.hu2021. 12. 03. 12:05
null
A telefonon megkeresett azt hiszi, egy kutatásban segít, valójában egy erőszakos kampány áldozata. Fotó: John G. Mabanglo Forrás: MTI/EPA/John G. Mabanglo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre több a szivárgás egy ideje a Samsung Galaxy S22 okostelefonokról, és általában a kamerákra koncentrálnak az informátorok. Ice Universe nemrég arról hallott iparági forrásoktól, hogy a Galaxy S22 és a Galaxy S22+ 50 megapixeles főkamerát kapnak, 1/1,57 hüvelykes szenzorral és f/1.8-as rekeszértékkel. A képpontok egyesítése után a fotók 12,5 megapixelesek lesznek.

A telefotós kamera ezúttal hagyományos optikai megoldás lesz, 3x-os nagyítással, 10 megapixeles szenzorral és f/2.4-es rekesszel. Az f/2.2-es, 12 megapixeles ultraszéles egészíti majd ki a rendszert, a szelfikamera pedig marad 10 megapixeles.

A Galaxy S22 Ultra eközben a Galaxy S21 Ultra kameráit örökli meg (108 megapixeles főkamera, 12 megapixeles ultraszéles, 3x-os és 10x-es 10 megapixeles zoomkamerák), de a zoomegységek új szenzorokat kaphatnak. Lekerekített képernyőt csak az Ultra verzió kaphat.

Borítókép: Telefon (Fotó: MTI/EPA/John G. Mabanglo)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.