Pendrive került a gyártó új egerébe

Általános fájlmozgatás mellett hordozhatóvá teheti a gamerek játékkönyvtárait – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2021. 12. 30. 8:55
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem a túlzásba vitt innovációról ismert az egerek piaca, már nagyon régóta szinte csak a gamereknek eladni kívánt modelleket próbálják extrákkal feldobni a gyártók. Érthető a helyzet, hiszen mindenki másnak megfelelnek az átlagos tudású és teljesítményű megoldások, igény sincs a fejlesztésekre.

A napokban az XPG is bejelentette a CES-en demonstrálni kívánt termékeit, a talán legérdekesebbnek az USB-C kábeles Vault Gaming Mouse tűnik. Az egyelőre csak koncepciónak titulált egérbe beépítettek egy pendrive-ot a mérnökök, így ha ténylegesen piacra kerül, akkor egy füst alatt két eszközt kapnak majd a vásárlói, megkönnyítheti a több PC-t használók számára az adatok másolgatását.

A kütyü akár 1 tb kapacitással is elérhetővé válhat, a maximális adatátviteli sebessége pedig közel 1 gb/s lehet.

A teljes cikk ITT olvasható.

Borítókép: illusztráció (Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.