Könnyíti az adatátviteli eszköz kezelését az operációs rendszer

A táblagépes használatra specializált Tálca mellett egy sokkal szélesebb kör számára hasznos fejlesztést is hozott a Windows 11 legújabb nyilvános előzetese, kezelhetővé váltak a Bluetooth-os perifériák a Gyorsbeállítások felületén – derül ki az Origó.hu cikkéből.

Forrás: Origo.hu2022. 02. 27. 15:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Arról a menüről van szó, amely a Tálca jobb szélén lévő, hangerőhöz és hálózathoz hasonló ikonokra kattintva ugrik be – olvasható a cikkben.

A menüben lévő Bluetooth ikonra kattintva a jövőben nemcsak általánosságban véve kikapcsolható vagy bekapcsolható lesz a vezeték nélküli technológia, de látszik majd a párosított és a párosítatlan eszközök listája, továbbá a kütyük akkumulátorainak töltöttségi állapotát is jelzi a Windows. A listában lévő kütyükre kattintva elérhetőek a csatlakozás és a leválasztás gombok.

Az új Bluetooth-os vezérlőfelület feltehetően a Windows 11 nyáron vagy ősszel érkező második főverziójában debütál, de amennyiben látnak ebben rációt az illetékesek, akkor egy frissítéssel képesek lehetnek elérhetővé tenni az operációs rendszer jelenlegi stabil kiadásában is.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.