Már egymillió ember használja az okosgyűrűt

A mérföldkő alkalmából új funkciókat ígérnek a fitneszes követésre kitalált okosgyűrűhöz.

Forrás: Origo.hu2022. 03. 30. 10:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Orua már több mint egymilliót adott el az Oura Ring okosgyűrűjéből, amely alapvetően fitneszes követésre alkalmas – írja az Origó.
A harmadik generációs modell októberben jelent meg, okosórára és karkötőkre jelent alternatívát.Alkalmas a pulzus, hőmérséklet mérésére, menstruációs ciklus és az alvás követésére. Állítólag az alváskövetés az egyik fő funkció, és nagyon pontosan működik.

Az okosgyűrűt állítólag Cristiano Ronaldo és Anthony Joshua is használják.

A finn cég egyébként komoly kritikákat kapott nemrég, ugyanis sok funkciót előfizetés mögé zártak. Ezek nem szükségesek az eszköz működéséhez, de csak havi hat euróért oldhatóak fel, így aztán felháborodtak a vevők, hogy a vásárlás után is havidíjat kell fizetniük a komplett működésért. Az Orua a jövőre nézve újabb funkciókat ígért.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Az eszköz (Forrás: Origó/Oura)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.