Elképesztő hiba jelentkezett a Facebookon

Teljesen megőrült a hírfolyam szerdán. A felhasználók jókora része kizárólag furcsa bejegyzéseket lát – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: Origo2022. 08. 24. 12:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újból érthetetlen hibajelenség ütötte fel a fejét a Facebookon, a magyar idő szerint kora délelőtt feltűnt bug hatására a felhasználók jókora része világszerte kizárólag furcsa és kéretlen bejegyzéseket lát a hírfolyamában. Javában teljesen ismeretlen oldalaktól származó bejegyzésekről beszélünk, de éppen olyan posztokból sincs hiány, amelyekben a facebookozók követett hírességeket vagy zenekarokat említettek meg címkézéses módszerrel.

Egyelőre a Facebook státuszoldala nem jelzett hibát, azonban a sokak által tapasztalt jelenség biztosan nem normális, még facebookos mércével sem. Népszerű elmélet, hogy a problémának talán a dupla hírfolyam bevezetéséhez lehet valamiféle köze, ennek bekapcsolása után elvileg elszeparáltan böngészhetőek lesznek a felhasználók ismerőseinek, követett oldalainak, továbbá csoportjainak bejegyzései a teljesen gépileg ajánlott, idegen forrásokból származó tartalmaktól.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)
 


 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.