Új felületeken is elérhetővé vált a Viber

A frissítés által a Viber még szélesebb nemzetközi közönséghez jut el a Windows asztali rendszerek és a Samsung mobilok kapcsán – közölte a Rakuten Viber platform.

Forrás: Vg.hu2022. 08. 25. 13:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Viber immáron elérhető asztali alkalmazásként a Microsoft Store felületén és mobilalkalmazásként a Samsung Galaxy Store-ban, ami egyszerű letöltési lehetőségeket biztosít a felhasználóknak világszerte – idézi az üzenetküldő közleményét a VG.

Az asztali Viber-felhasználók körülbelül 90 százaléka Windows eszközt használ, az aktív androidos felhasználók 38,1 százaléka használ Samsung eszközöket, így a frissítés meghatározó mérföldkő mindkét felhasználói csoport számára. Az új frissítés lehetővé teszi, hogy a felhasználók mindkét platformon könnyedén letölthessék a Vibert.

A Windows Store-ban mostantól elérhető Viber asztali alkalmazás lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a Viberen keresztül közvetlenül a számítógépről vagy a laptopról küldjenek üzeneteket és kezdeményezzenek hívásokat, ami a gyakori felhasználók körében népszerű funkcióvá vált. 

A Samsung Galaxy Store 125 országban elérhető. Mindkét felület több milliárd aktív felhasználóval rendelkezik, így a Viber a lehető legnagyobb, folyamatosan növekvő felhasználói bázist is eléri. A közlemény szerint a Rakuten Viber a közelmúltban fontos mérföldkövet ért el: több, mint egymilliárd letöltést a Google Play Áruházból androidos eszközökre. Az alkalmazás ezenfelül elérhető az Apple Store, a Huawei Store és a Xiaomi Store kínálatában is – olvasható a VG-n.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

 

 

 


 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.