Tönkreteheti a régi képeket a Google Fotók

Sokaknál vizuális hibák jelentek meg a szolgáltatásba régen feltöltött egyes fotókon.

Forrás: Origo.hu2022. 09. 26. 15:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sokaknál vizuális hibák jelentek meg a szolgáltatásba régen feltöltött egyes fotókon – olvasható az Origó cikkében.

Nem csak a Google Pay fizetési szolgáltatást használókat érhette csúnya meglepetés a hétvégén, a panaszok szerint vizuális hibák tűntek fel a Google Fotók szolgáltatásba régebben feltöltött fotókon. 

Az anomáliák a mobilappban és a böngészős felületen is láthatóak, a szolgáltatásból egyénileg letöltött és a Takeouttal tömegesen leszedett fotókon szintén megjelennek.

Egyelőre úgy tűnik, hogy csak a szolgáltatásban valamilyen módon szerkesztett fotók érintettek, a módosítatlan eredeti kópiákon nem tűntek fel furcsa pontok, minták, elszíneződések. Biztatóan hangzik, hogy időközben egyes panaszosoknál ugyanolyan rejtélyesen eltűntek a képekre került hibák, mint ahogyan megjelentek rajtuk, így a jelek szerint a Google képes valamit kezdeni a helyzettel, talán nem roncsolódtak örökre a régi emlékek.

Ha más nem jön össze, akkor a Google képes lehet „hidegen” tárolt biztonsági másolatokból helyreállítani a roncsolódott képeket.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.