Létezik jó tévé százezer forint alatt is!

Hamarosan itt a karácsonyi szezon, és idén szokatlan módon ebben a téli időszakban rendezik meg a foci-vb-t is. Emiatt rengetegen mostanra időzítették a televízióvásárlást, és köztük sokan vannak, akik nem tudnak vagy nem akarnak vagyonokat költeni egy készülékre. Azonban nekik sem kell elkeseredniük, hiszen vannak már teljesen megfelelő készülékek százezer forintnál alacsonyabb áron is. De tény, hogy azért ezeket nem kifejezetten könnyű megtalálni, hiszen ebben a kategóriában már rengeteg a vacak termék – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2022. 10. 31. 17:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A portál pontosan ebben a feladatban kíván segíteni ezzel a cikkel, amelyben jó pár olcsó, de használható televíziót gyűjtöttek össze. A fő kritérium az volt, hogy elfogadható legyen a kép- és a hangminőség, és törekedtek arra, hogy stabil, megbízható gyártó háza tájáról származzék az adott berendezés.

Sharp 32BI2EA

A Sharp egyike azon márkáknak, amely úrrá tudott lenni a gazdasági nehézségein, és továbbra is stabil háttérrel rendelkezik. Így attól nem kell tartani, hogy a brand egyik pillanatról a másikra földbe állna, sőt megállás nélkül folynak a fejlesztések, és a közelmúltban már magasabb kategóriás modellekkel is bővült a kínálat.

A 73 ezer forintot kóstáló Sharp 32BI2EA viszont a belépő szinthez tartozik, tehát nem egy szuperinnovatív modell. A készülékbe 32 hüvelykes, HD felbontású, LED háttérvilágítású LCD panel került. A színei szépek, természetesek, a kontrasztja és a betekintési szöge elfogadható. A maximális képfrissítési ráta csak 60 Hz, az input lag közepes, szóval azért játékra van ennél jobb megoldás. A megszólalásért az amerikai hangspecialista, a Harman Kardon által fejlesztett hangrendszer felel.

A modellből az okosszolgáltatások sem hiányoznak, hiszen Android TV smart rendszerrel látták el. Ez többek között több ezer internetes alkalmazás közvetlen elérését teszi lehetővé, és ennek révén akár Netflixezni is lehet ezen a televízión.

 

Kivi 32F740LB

A Kivi márka idén bukkant fel a magyarországi boltok polcain, és túlzás nélkül állítható, hogy a cég rögtön letette a névjegyét. Jó ár/érték arányú modelleket pakoltak a kínálatukba, és ezek egyike a Kivi 32F740LB névre hallgató tv. A készülék 82 ezer forintba kerül, ami ugyebár több, mint a fenti Sharp készülék, viszont a magasabb árat indokolja, hogy ez jobb, Full HD felbontású, azaz 1920×1080 képpont megjelenítését szavatolja.

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Borítókép: Sharp 32BI2EA (Forrás: Origo)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.