Kiszivárogtak az információk a vadonatúj mobiltelefonokról

A megszokottnak megfelelően a Samsung továbbra is képtelennek látszik megakadályozni a termékeinek kiszivárogtatását, egy forrása jóvoltából a 91Mobiles nyilvánosságra hozott három alacsony felbontású, hivatalos promóciós képet a Galaxy S23+ és Galaxy S23 Ultra mobilokról – írja az Origo.

Magyar Nemzet
Forrás: Origo.hu2022. 12. 26. 18:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A telefonok várhatóan február elsején mutatkoznak be, röviddel később pedig ténylegesen elérhetővé is válhatnak – olvasható az Origo cikkében.

Specifikációkkal nem szolgált a szivárogtató, ám állítása szerint Galaxy S23 és Galaxy S23+ esetében a Samsung elsősorban a mobilok lila verzióját fogja megjeleníteni a reklámanyagokon, míg az S23 Ultra esetében a sötétzöld modellre esett a választás. A jelek szerint a két olcsóbb készülékkel elsősorban a nők figyelmét kívánják felkelteni a marketingesek, míg a termékcsalád legdrágább tagjával a férfiakat veszik célba, de persze ezektől eltérő színekben is kaphatóak lesznek a készülékek.

Az eredeti cikk az Origo oldalán érhető el.

Borítókép: Illusztráció a Galaxy S22-ről (Fotó: Samsung.com)

 


 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.