Ínycsiklandó fogások készültek + Képriport

Bemutatkozott hétfőn a sajtó előtt Széll Tamás, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfje, a Bocuse d’Or magyar indulója.

BL
2012. 02. 20. 22:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Széll Tamás felkészülését egy igazi szupersztár, Geir Skeie norvég séf, a Bocuse d’Or 2009-es győztese segíti, akivel közösen főztek a verseny két fő alapanyagából a doveri nyelvhalból, valamint a szabad tartású csirkéből.

A versenyről itt olvashat bővebben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Komment

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.


Jelenleg nincsenek kommentek.

Szóljon hozzá!

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.