Széll Tamás felkészülését egy igazi szupersztár, Geir Skeie norvég séf, a Bocuse d’Or 2009-es győztese segíti, akivel közösen főztek a verseny két fő alapanyagából a doveri nyelvhalból, valamint a szabad tartású csirkéből.
A versenyről itt olvashat bővebben.
Ínycsiklandó fogások készültek + Képriport
Bemutatkozott hétfőn a sajtó előtt Széll Tamás, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfje, a Bocuse d’Or magyar indulója.
2012. 02. 20. 22:58
Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!
- Iratkozzon fel hírlevelünkre
- Csatlakozzon hozzánk Facebookon és Twitteren
- Kövesse csatornáinkat Instagrammon, Videán, YouTube-on és RSS-en
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!
Komment
Összesen 0 komment
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Szóljon hozzá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!