A szombaton nyíló tárlat a yorki csokoládékészítés történetét mutatja be 1725-től napjainkig. A városban több közkedvelt csokoládémárka készül. A csokoládészeletek és bonbonok mellett olyan különlegességeket is megcsodálhatnak, mint a csokialma vagy a csokicitrom.
Mi derülhet még ki a csokoládéról? + Képriport
A mindennapokat megédesítő finomság gyártásáról rendeznek kiállítást az észak-angliai Yorkban.
2012. 03. 28. 14:48
Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!
- Iratkozzon fel hírlevelünkre
- Csatlakozzon hozzánk Facebookon és Twitteren
- Kövesse csatornáinkat Instagrammon, Videán, YouTube-on és RSS-en
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!
Komment
Összesen 0 komment
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Szóljon hozzá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!