A séfet a New York-i – három Michelin-csillagos – Eleven Madison Park és a NoMad nevű éttermekben asztalra varázsolt kreatív fogásaiért ismerte el a James Beard Alapítvány a rangos díjjal a keleti parti nagyvárosban helyi idő szerint hétfő este tartott gálán. Humm már 2010-ben elnyerte a szervezet által a legjobb New York-i szakácsnak járó elismerést.
A rendezvényen életműdíjjal tisztelegtek Wolfgang Puck osztrák séf, az Oscar-fogadások híres szakácsa előtt. Puck több franchise és gourmet éttermet tudhat magáénak, többek közt a Los Angeles-i Spagóval ért a csúcsra a gasztronómia világában.
Az Egyesült Államok legkiválóbb étterme egy San Franciscó-i létesítmény, a Boulevard lett. Az év amerikai szakácskönyve Nathan Myhrvold, Chris Young és Maxime Bilet kiadványa, a Modernist Cuisine.
Az 1986-ban létrehozott James Beard Alapítvány évente húsz díjat oszt ki séfeknek, éttermeknek, szerzőknek és szakíróknak.
Szóljon hozzá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!