Csokiba mártott bogarakat esznek

Voltak olyan kisgyerekek, akik repetát is kértek.

tt
2014. 10. 13. 3:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bogármenüt a lepkéket és rovarokat bemutató Audubon Butterfly Garden and Insectarium vette fel az étlapjára. A 2100 négyzetméteres létesítmény a legnagyobb, kifejezetten a bogaraknak szentelt különálló múzeum. Élő bogarak ezreinek – köztük csótányoknak, darazsaknak, méheknek, hangyáknak és termeszeknek – ad helyet, emellett lepkekiállítás is található benne.

A rovarokból készült ételeket felvonultató konyhája ugyancsak nagy vonzerő: évente ezrek keresik fel a múzeum Bug Appetit elnevezésű konyháját, ahol hatlábú élőlényeket és hernyókat főznek és szervíroznak. Azért van egy olyan kávézója is a múzeumnak, amelyben bogármentes ételekkel várják a kevésbé bevállalós ínyenceket.
„Bárcsak rá tudnám venni, hogy úgy egye a zöldségeket is, mint a bogarakat!” – kívánta egy nyolcéves kislány édesanyja, miután gyermeke három, csokiba mártott hernyó után visszatért repetázni a karamellizált tücsökből a hétvégi bemutatón.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Komment

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.


Jelenleg nincsenek kommentek.

Szóljon hozzá!

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.