A bogármenüt a lepkéket és rovarokat bemutató Audubon Butterfly Garden and Insectarium vette fel az étlapjára. A 2100 négyzetméteres létesítmény a legnagyobb, kifejezetten a bogaraknak szentelt különálló múzeum. Élő bogarak ezreinek – köztük csótányoknak, darazsaknak, méheknek, hangyáknak és termeszeknek – ad helyet, emellett lepkekiállítás is található benne.
A rovarokból készült ételeket felvonultató konyhája ugyancsak nagy vonzerő: évente ezrek keresik fel a múzeum Bug Appetit elnevezésű konyháját, ahol hatlábú élőlényeket és hernyókat főznek és szervíroznak. Azért van egy olyan kávézója is a múzeumnak, amelyben bogármentes ételekkel várják a kevésbé bevállalós ínyenceket.
„Bárcsak rá tudnám venni, hogy úgy egye a zöldségeket is, mint a bogarakat!” – kívánta egy nyolcéves kislány édesanyja, miután gyermeke három, csokiba mártott hernyó után visszatért repetázni a karamellizált tücsökből a hétvégi bemutatón.