Megvan, melyik vállalat lett Magyarország legjobb munkahelye

A Szerencsejáték Zrt. idén immár harmadik alkalommal nyerte el a Magyarország legjobb munkahelye díjat nagyvállalati kategóriában. A munkatársaik visszajelzései alapján díjazták őket – írja online felületén a Ripost.

Forrás: ripost.hu - mediaworks2021. 02. 16. 19:14
null
A jelek szerint lottózóban dolgozni jó Fotó: Róka László Forrás: MTVA/Bizományosi: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szerencsejáték Zrt. újra Magyarország legjobb munkahelyei között szerepel, 2013. és 2018. után idén immár harmadik alkalommal nyerte el a Kincentric Legjobb Munkahelyek díját.

A nemzeti lottótársaság az 1000 dolgozónál többet foglalkoztató nagyvállalati kategóriában érdemelte ki az elismerést, amelyet a munkatársak visszajelzése alapján ítélnek oda.

A programban 130 ezer magyarországi munkavállalót, köztük a Szerencsejáték Zrt. dolgozóit kérdezték meg, akik a kutatás során olyan kérdésekre adtak választ mint, hogy mennyire emberközpontú és vonzó a munkaadójuk, milyen a munkahelyi légkör és a vállalat jövőképe. A felmérés alapján elmondható, hogy erősödött a támogató vezetői hozzáállás és a hiteles kommunikáció szerepe, valamint minden korábbinál fontosabbá vált a munkahelyi biztonság érzése.

„A Kincentric Legjobb Munkahelyek felmérésben kiemelt szereppel bíró szempontok terén a Szerencsejáték Zrt. sokat tett az elmúlt időszakban: felelős nemzeti vállalatként érdekközösséget vállaltunk munkatársainkkal, a járvány kitörésekor gyors, határozott és eredményes lépésekkel megvédtük a munkahelyeiket, biztonságos munkakörülményeket teremtettünk és transzparens kommunikációt folytattunk. A díj elnyerése arról tanúskodik, hogy kollégáink elismerik az erőfeszítéseinket, és továbbra is olyan stabil, összetartó és támogató közösségnek érzik társaságunkat, ahol szívesen dolgoznak” – emelte ki Cseh Miklós, a Szerencsejáték Zrt. HR igazgatója.

A jelek szerint lottózóban dolgozni jó
Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

A társaság HR vezetője hozzátette, hogy

a nemzeti lottótársaság büszke a több mint 1 700 munkatársára, köztük a közel 180 megváltozott munkaképességű dolgozójára, hiszen az ő elhivatottságuknak, kitartásuknak és megbízhatóságuknak köszönhetően sikerült a 2020-as évet is sikeresen, jó üzleti eredményekkel zárni.

A Szerencsejáték Zrt. a most harmadjára elnyert Kincentric Legjobb Munkahely díjon túl 2020-ban és 2019-ben is megkapta a Randstad Award Szolgáltatások szektor kategóriájának „Legvonzóbb munkaadó” címét, ugyanakkor korábban ötször elnyerte a „Fogyatékosság-barát Munkahely” elismerést, valamint megszerezte már az „Év Családbarát Vállalata” kitüntetést is.

A Kincentric Legjobb Munkahelyek Program 20 éves múlttal rendelkezik, a munkavállalói kutatások terén 50 éves gyakorlattal és a munkatársi elkötelezettségi adatok óriási adatbázisával. Azon tényezőkre fókuszál, amelyek fenntartható üzleti eredményekhez vezetnek: magas munkatársi elkötelezettség, szervezeti agilitás, elkötelező vezetés és tehetségfókusz. Mindezek megítélésében a legobjektívebb mércét veszi alapul: a munkatársak véleményét.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.