Tudatos álmodás: mindenkinek sikerülhet

A tudatos álmodás bárki számára elérhető szórakozási lehetőség. Nem a leghasznosabb tudomány, de mindenképp figyelemre méltó jelenség. Próbáld ki te is! – írja a Thatslife.hu

Forrás: thatslife.hu2021. 06. 30. 20:44
null
Illusztráció Forrás: pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legjobb, ha ébren, a hétköznapokban készíted fel magad az álmaid irányítására. Ezt úgy tudod elérni, ha úgynevezett valóságteszteket végzel és folyamatosan elemzed a környezetedben lévő tárgyakat, eseményeket. Tudatosítod, hogy „igen, ez így normális, tehát most ébren vagyok”. A rutin álmodban is veled lesz, azonban felismered majd, hogy nem túl élethű mindaz, ami körülvesz. A következő hat módszer segítségedre lesz abban, hogy mókás élményeket szerezz alvás közben.

Mielőtt ezeket a teszteket elvégzed álmodban, első lépésként rá kell jönnöd, hogy nem vagy ébren. Ha naponta többször tudatosítod magadban ennek ellenkezőjét, tehát ébrenléted tényét, illetve ebben az állapotban is elvégzed ugyanezeket a gyakorlatokat, előbb-utóbb biztosan sikerrel jársz.

Illusztráció
Fotó: Pixabay

1. Légzés

Fogd be az orrod, és ha még mindig tudsz lélegezni, az bizonyítja, hogy alszol.

2. Anyagok

Próbáld a kezed átnyomni a falon vagy valamilyen kemény tárgyon! A felszínek keménységét és súlyát nem érezheted, ha alszol.

3. Tükör

Keress vagy teremts egy tükröt és alaposan vizsgáld meg, hogy minden rendben van-e! Álmodban lehet, hogy teljesen más a hajad vagy az öltözéked, mint a napközbeni gyakorlás során.

A teljes cikk ITT olvasható tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.