Tejesdobozokkal a biztonságos közlekedésért

A baleset-megelőzés jegyében nyereményjátékot indít a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és az Alföldi Tej Kft. – „Riska” grafikájával értékes ajándékot lehet nyerni a veszprémi rendőröktől.

Forrás: MTI2022. 08. 01. 8:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság az Alföldi Tej Kft.-vel együttműködve, az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság támogatásával, újszerű kampánnyal hívja fel a figyelmet a szabályos és biztonságos közlekedésre.

Idén augusztus első napjaitól „Riska” márkanév alatt forgalmazott tejesdobozok egyedi grafikával ellátva kerülnek az élelmiszerüzletek polcaira. A dobozokon figyelemfelkeltő rajzok lesznek láthatók.

A Tapolcai Városi Balesetmegelőzési Bizottság kezdeményezésére az Alföldi Tej Kft. az együttműködést vállalta a közlekedésbiztonság elősegítése érdekében, melynek keretében két és fél millió baleset-megelőzést támogató üzenetekkel ellátott, limitált szériás tejesdobozt gyárt, majd értékesít az ország területén. A nyereményjátékban résztvevők már egy termék megvásárlásával, valamint a vásárlást igazoló blokkon szereplő kód beküldésével esélyt kaphatnak az értékes ajándékok megszerzésére.

A kampány 2022. augusztus 1-től október 31-ig tart. Az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság által támogatott nyereményjátékkal kapcsolatban bővebb információ a Hogymindenkihazaérjen.hu oldalon található.

Az egyedi grafikával ellátott dobozos tejet vásárlók között sportáruházba szóló értékes vásárlási utalványokat sorsolnak ki a rendőrök a nyereményjáték befejezését követően.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pixabay)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.