Bányába települt az étterem

Négyfogásos menüt kínál a mészkőbánya mélyébe telepített finn vendéglő, amelynek étlapján flambírozott csiga is szerepel.

PR
2012. 09. 12. 7:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az utóbbi időben egyre gyakoribb, hogy éttermek, boltok időszakosan szokatlan helyszínekre települnek ki, a hirtelen feltűnő, majd éppoly gyorsan eltűnő ideiglenes árusítóhelyeket „pop-up” üzleteknek nevezik.

Helsinki népszerű étterme, a Muru az ötleten fellelkesülve „pop-down” vendéglőt nyitott a dél-finnországi Lohjában, a helyi mészkőbányában, 80 méterrel a felszín alatt, ahol tíz estén át várják az ínyenceket.

A 128 eurós vacsorákra, amelyeken a flambírozott csigákon kívül füstölt fehér marénát kínálnak citromolajban, borjú vesepecsenyét és steaket, már minden hely elkelt.

Komment

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.


Jelenleg nincsenek kommentek.

Szóljon hozzá!

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.