Hogyan turbózzuk fel az immunrendszerünket?

A vírusok senkit nem kímélnek, de sokan ellenzik az oltásokat, gyógyszereket. Megvizsgáltuk, hogyan erősíthető természetes úton az immunrendszerünk.

Kuslits Szonja
2013. 02. 19. 19:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban már foglalkoztunk olyan ételekkel, melyek erősíthetik a szívünket, és azt is megírtuk, melyektől lesz ragyogóan szép bőrünk és ápolt hajunk. A száz legegészségesebb étel sorozat harmadik részében most bemutatjuk mely élelmiszerekkel tudjuk természetes úton erősíteni az immunrendszerünket. Azoknak, akik nem pártolják az oltásokat és a különféle gyógyszereket vagy a mesterséges vitaminokat, a téli időszakban rendkívül fontos a megfelelő vitamin- és ásványianyag-bevitel. A szervezetnek a hideggel, a vírusokkal és bacilusokkal szembeni védekezés különös megterhelést jelent, ezért lényeges, hogy ügyeljünk arra, mi kerül a tányérra.

A sorozatban szereplő ételeket dr. Peter Schleicher, a Münchenben kutató táplálkozási és immunológiai szakértő gyűjtötte csokorba. A kutató arra kereste a választ, hogy milyen ételekkel tehetünk a legtöbbet egészségünkért. Galériánkból megtudhatják, melyek azok a táplálékok, amelyekkel leginkább megtámogathatjuk immunrendszerünket a téli időszakban.

 



Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.