A száz legegészségesebb étel sorozatban korábban már megírtuk, hogy melyek azok az ételek, amelyek erősítik az immunrendszerünket, ragyogóan széppé varázsolják a bőrünket vagy a leginkább erősítik a szívünket. Most részletesen bemutatjuk, mi az, amit nem szabad lefelejteni a tányérról, ha azt szeretnénk, hogy az agyunk maximális kapacitással működjön.
Milyen ételek segíthetik a leginkább a megfelelő agyműködést? Dr. Peter Schleicher, a Münchenben kutató táplálkozási és immunológiai szakértő erre a kérdésre adta meg a választ. A szakember kutatásai eredményeképp csokorba gyűjtötte azokat az élelmiszereket, amelyek pozitívan befolyásolják az emberi szervezet vezérlőjét.
Idővel az agyunk sejtszerkezete is romlik, de megfelelő étkezéssel sokat tehetünk azért, hogy minél tovább tartsuk egészségesen, megfelelő kondícióban szervezetünk vezérlőjét. Nézzék meg Önök is galériánkban, mit főzzünk, hogy mindig teljes kapacitással pörögjön az agyunk!