Makói ízekkel támad a brit burgonyaszirom

Nagy-Britanniában 150 munkahely szűnik meg a Walkers burgonyaszirom-termékekhez ízesítőt gyártó üzem bezárása és Magyarországra telepítése miatt.

BL
2013. 03. 26. 13:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A termékeit „valódi hazai ízekkel” és a csomagoláson a brit nemzeti színekkel reklámozó Walkers számára két ízkombinációt, a paradicsomos rákkoktélt és a tejfölös-metélőhagymásat ezentúl Makón állítják elő.

A burgonyaszirom-ízesítőket eddig a svájci Givaudan gyártotta a brit Merseyside megyei Bromborough üzemében, amelyet az idén júniusban bezár. Az üzemből több mint 150 dolgozót bocsátanak el, a többieknek júniusban mondanak fel.

A Walkers tájékoztatása szerint az ízesítők Magyarországon is brit alapanyagból készülnek majd, Vale of Evesham-i paradicsomból és dorseti tejfölből.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.