Így készül a karácsonyi csemege, a szaloncukor

Nem kell hozzá más, csak egy kis mandula, cukor, csokoládé meg lekvár. Meg sok-sok tudás.

2013. 12. 09. 17:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A karácsony állandó kelléke a szaloncukor. A fát díszítjük vele, a gyerekek meg ügyesen kilopkodják a fényes csomagolásból a finom csemegét.

Közben természetesen keveset gondolunk arra, hogy milyen hosszú utat jár be és mennyi szakértelmet követel a szaloncukor készítése. A pilisvörösvári Szamos Marcipán üzemében bemutatták, hogyan is készül gyermekkorunk kedvence.

Komment

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.


Jelenleg nincsenek kommentek.

Szóljon hozzá!

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.