Jön a Gasztroangyal-szakácskönyv

Legkedvesebb 100 ételét mutatja be új könyvében Borbás Marcsi.

tt
2014. 11. 27. 12:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kötetben a műsorvezető évek alatt összegyűjtött konyhai fortélyai is helyet kaptak a magyar gasztronómia ritkaságai és a modern, népszerű falatok bemutatása mellett. A recepteket több száz színes ételfotó egészíti ki – közölte a könyv kiadója az MTI-vel.

A könyvben látható ételeket a szerző maga főzte, a fotókat barátaival együtt készítette, hiszen fontosnak érezte, hogy az elkészült kötet hiteles legyen, nem akarta „manipulálni” sem a fotókat, sem az ételeket – hangsúlyozza a szerzőt idézve a közlemény.

Borbás Marcsi 1995-ben bemondóként kezdte televíziós karrierjét. 2011 ősze óta vezeti a közmédiában látható, Gasztroangyal című műsort.

Komment

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.


Jelenleg nincsenek kommentek.

Szóljon hozzá!

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.