A kötetben a műsorvezető évek alatt összegyűjtött konyhai fortélyai is helyet kaptak a magyar gasztronómia ritkaságai és a modern, népszerű falatok bemutatása mellett. A recepteket több száz színes ételfotó egészíti ki – közölte a könyv kiadója az MTI-vel.
A könyvben látható ételeket a szerző maga főzte, a fotókat barátaival együtt készítette, hiszen fontosnak érezte, hogy az elkészült kötet hiteles legyen, nem akarta „manipulálni” sem a fotókat, sem az ételeket – hangsúlyozza a szerzőt idézve a közlemény.
Borbás Marcsi 1995-ben bemondóként kezdte televíziós karrierjét. 2011 ősze óta vezeti a közmédiában látható, Gasztroangyal című műsort.
Szóljon hozzá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!