Tévez ismét belerúgott Fergusonba

A Manchester City támadója nem kér bocsánatot korábbi edzőjétől, mert szerinte Sir Alex úgy viselkedik, mintha Anglia elnöke lenne...

FFT
2012. 05. 17. 6:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Carlos Tévez újabb verbális támadást intézett Sir Alex Ferguson felé!

A Manchester City játékosa a minap azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a bajnoki ünneplés során egy „Nyugodj békében, Fergie” feliratú táblát emelt a magasba. Az egyik szurkolótól kapott tabló arra kívánt ironikus módon reagálni, hogy a United szakvezetője korábban azt nyilatkozta: amíg él, a városi rivális City nem kerekedik csapata fölé.

A sokak által morbidnak tartott, hovatovább, undorítónak nevezett üzenetért azonban nem kér bocsánatot az argentin csatár, mi több, újabb offenzívát indított egykori mestere ellen.

„Olyan, mintha Ferguson Anglia elnöke lenne – mondta az időközben hazatérő Tévez. – Ő bármikor nekimehet a futballistáknak. Engem különösen bántott. Ennek ellenére én sosem követeltem, hogy kérjen elnézést. De, ha valaki vele viccelődik, azonnal bocsánatot kell kérni tőle. Nem, én ezt nem teszem meg. Semmi kapcsolat nincs közöttünk.”

A City ugyanakkor hivatalosan kért elnézést játékosa viselkedéséért, amit a United tudomásul vett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.