Győrben gyártják a „világ legjobb autóját”

Az Audi A3-as kapta az elismerést, amely a dolgozók sikere is.

LM
2014. 05. 03. 14:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hagyományoknak megfelelően a New York Autó Show-n hirdették ki a világ év autója győzteseit április közepén. A nemzetközi zsűri 22 ország 69 szakújságírójából állt.

A győztes Audi A3-as teljes egészében Győrben készül, sorozatgyártása még tavaly indult, amikor a 270 milliárd forintos beruházás után átadták a győri gyárat. Czechmeister Mónika, az Audi szóvivője a Kisalföldnek elmondta: biztos, hogy mostantól kimerítik a maximális keretet, és évi 120 ezer járművet gyártanak.

Az autóipar egyre inkább pörög, a német prémiummárkák soha nem látott eladásokat produkáltak márciusban, és már az európai piac is kezd biztató jeleket mutatni.

A közelmúltban közölték azt a felmérést, melyből kiderül: az Audi a legvonzóbb cég Magyarországon – legalábbis a Randstad Award (a világ legnagyobb független munkáltatói márkájának) felmérése alapján. A munkahely kiválasztásakor a magyaroknál az elsődleges szempontként a bér és a juttatások szerepelnek, megelőzve a foglalkoztatás biztonságát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.