Beszennyezték egy üzletlánc saját márkás termékeit

A Nébih értesítette a bejelentésben megnevezett áruházláncot, valamint rendőrségi feljelentést tett.

BLM
2014. 12. 02. 20:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint a Nébih értesítette a bejelentésben megnevezett áruházláncot, valamint rendőrségi feljelentést tett. Az élelmiszerlánc-biztonsági hivatal felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy az előre csomagolt áruknál fokozottan figyeljenek a csomagolás sértetlenségére, csak ennek ellenőrzése után vásárolják meg, illetve fogyasszák el az élelmiszereket.

Az MTI megkeresésére az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata arról tájékoztatott, hogy az ügyben a Nébih kedden bejelentést tett a rendőrségen, ennek kapcsán a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.