Brutális áremelés jöhet a Telenornál

Egyoldalú szerződésmódosításról értesítette üzleti ügyfeleit a Telenor Magyarország – írja a Hvg.hu.

RZ
2015. 02. 12. 15:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A portál szerint az áremelés két új fizetési tételt is tartalmaz, ezek egy közepes méretű cégnél könnyen több tízezer forinttal megnövelhetik a havi kiadásokat. Mint írják, a két új tétel egy kiegészítő havidíj és egy kapcsolási díj. Előbbi állítólag 200 és 1000 forint közötti felárat hoz, mely ráadásul „nem lebeszélhető, nem leforgalmazható”, és minden előfizetés után számlázzák, utóbbi pedig hívásonként 3 forinttal emeli meg a telefonszámlát.

A HVG azt írja, hogy a Telenor Magyarország a hónap elején harmincezer levelet küldött szét üzleti előfizetőinek. Ebben a Christopher Laska vezérigazgató és Mike Michel marketingért felelős vezérigazgató-helyettes értesítette a címzetteket, hogy február 19-ével egyoldalúan módosítják a velük kötött szerződést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.