Új kiskereskedelmi lánc tör be a magyar piacra

Hazánkba jöhet a Lengyelországban már 500 bolttal rendelkező Pepco.

RZ
2015. 02. 10. 16:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A portál arra hívja fel a figyelmet, hogy az álláshirdetések alapján a Pepco Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Siófokon, Egerben, Miskolcon, Debrecenben és Nyíregyházán nyitna boltokat, ahol ruhákat és háztartási eszközöket árulnának.

A dél-afrikai érdekeltségű cégnek már 1965 óta vannak kisker cégei és a Pepco lengyel honlapja szerint Európában, Afrikában és Ausztráliában nyolc bolthálózattal összesen 3000 boltot üzemeltet. A Pepko dél-afrikai tulajdonosának, a dél-afrikai Christofell Wiese-nek a Forbes magazin szerint 5,8 milliárd dolláros vagyona van, ezzel az ötödik leggazdagabb ember Afrikában.

A cég 2004 óta van jelen Lengyelországban, már 500 boltja van, régiónkban 2013 óta terjeszkedik, Csehországban és Szlovákiában már 50 üzletük van – írja az Index.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.