Megjelent a Tesla a magyar piacon

Amerika után Európába is betört a Tesla Model S villanyautója, Magyarországon a cégautós szegmensben próbálkozik.

MTI
2015. 06. 15. 20:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szolgáltató a Tesla Europe vállalattal együttműködésben Kelet-Közép-Európában elsőként Magyarországon kínálja a cégvezetői autók szegmensébe illeszkedő modellt, az év végéig azonban Szlovákiában és Csehországban is ezzel a flottakonstrukcióval jelenik meg. A Tesla autói normál kereskedelmi forgalomban nem kaphatók jelenleg ezeken a piacokon.

Ahogy az MNO már a múlt héten megírta, a Model S után a Tesla által piacra dobott mindenkori legújabb modellt szintén kínálja majd a Business Lease.

Az elektromos autók felfutása a céges flottákkal kezdődik, hiszen a vállalatok gyorsan képesek a váltásra, amint a közvetett és rejtett költségektől mentes, tartós bérleti konstrukcióban a tiszta autók teljes üzemeltetési költsége versenyképessé válik a hagyományos üzeműekével szemben.

A modellről további információkat az alábbi cikkünk linkjén talál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.