Mentorprogram tehetséges magyar tervezőknek

2019. 04. 30. 12:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mentorprogramot indított a Magyar Divat & Design Ügynökség, a Design Start program célja a tehetséges dizájnerek szakmai támogatása, hogy létrejöhessenek sikeres magyar dizájnmárkák. Az ügynökség folyamatosan arra törekszik, hogy megfelelő szakmai támogatást biztosítson az iparág szereplőinek, ezáltal elismertté tegye a magyar dizájnipart, mind a hazai, mind a külföldi piac számára – közölték.

A mentorprogram egy olyan – magyar iparági szereplők, szakértők bevonásával készült – egyénre szabott képzési program, amelynek keretében az üzletfejlesztéshez elengedhetetlen tudást is megkapják a támogatottak. Bata-Jakab Zsófia, az ügynökség vezetője elmondta: azokat a tervezőket támogatják, akik képesek olyan magas színvonalú tárgyak megalkotására, amelyek alkalmasak a nemzetközi kereskedelmi kiállításokon való megjelenésre is, és erősítik a Magyarország kimagasló kreativitásáról alkotott általános képet.

Első lépésként az adott márka fejlődéséhez az üzleti tervezést, a finanszírozást, a kommunikáció alapjait, a marketing- és digitális technológiát, a márkaépítést és a dizájnkommunikációt, valamint jogi témákat járnak körbe a mentorok és a tervezők. – A programban részt vevő dizájnerek olyan tehetségek, akik a mentorprogram elvégzése után képesek lesznek hazai és nemzetközi szinten is elismert márkákká válni – állapította meg Bata-Jakab Zsófia.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.