Bővít és adományoz az Unilever

Magyar Nemzet
2020. 04. 30. 15:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Unilever Magyarország Kft. mintegy 15 milliárd forintos beruházás keretében közel harmadával bővíti nyírbátori háztartásvegyipari üzemének alapterületét. A beruházás – amely a gyár környékén az első ütemben 300 fa ültetését is magában foglalja – 2021 elején zárulhat le.

Jelenleg megközelítőleg 300 fő dolgozik az üzemben, ahol olyan világszerte jól ismert termékeket gyártanak, mint a Domestos, a Cif, a Coccolino, a Flóraszept, a Surf vagy Omo. A kapacitásbővítés a nyírbátori egységben mintegy 10 százalékos létszámbővítést is eredményez majd.

A vállalat a frontvonalban dolgozó fővárosi Szent László Kórház munkájának segítésére egy teljes kamionnyi fertőtlenítőszert ajánlott fel. Ezzel a vállalat folytatja a korábban megkezdett adományozási programját, amelynek keretében 6 500 liter Domestost, továbbá több száz flakon folyékony Baba szappant és több ezer Knorr-terméket kínált fel a hazai egészségügyi, szociális és oktatási intézményeknek.

Az Unilever Magyarország a nyírbátori üzem mellett két további gyártóbázissal rendelkezik hazánkban: a veszprémi Algida üzemben például a közismert Magnum és Carte d’Or jégkrémek, Röszkén pedig a Knorr levesporok és levesalapok, tésztaételek mellett a Delikát ételízesítő készül.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.