A hónap végéig lehet felhasználni a rezsiutalványokat

A 2019 őszén elküldött utalványokat a nyugdíjasok már csak a postán tudják beváltani.

Forrás: MTI2020. 05. 13. 14:14
null
Budapest, 2012. február 27. Fogyasztásmérõ egy budapesti távfûtéses lakás radiátorán. MTI Fotó: Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Május 31-ig lehet felhasználni a tavalyról megmaradt rezsiutalványokat – hívta fel a figyelmet a Fónagy János, a nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár szerdán az M1 aktuális csatornán.

A politikus hozzátette: a 2019 őszén elküldött utalványokat a nyugdíjasok már csak a postán tudják beváltani.

Hangsúlyozta: arra kérik a nyugdíjasokat, hogy lehetőség szerint ne személyesen váltsák be a megmaradt utalványokat, inkább fiatalabb hozzátartozóikat küldjék a postára.

Amennyiben ez nem lehetséges az utalványok kiváltására a reggeli órákat ajánlatos választani a nyugdíjasoknak, amikor a posta soron kívül biztosítja kiszolgálásukat – fűzte hozzá.

Emlékeztetett: 2019 őszén 2,6 millió nyugdíjas részesült 9 ezer forint értékű rezsiutalványban. Az akció sikerét bizonyítja szerinte, hogy a jogosultak 98 százaléka már felvette, 97 százaléka már fel is használta az utalványt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.