Második hónapja hatósági áras a benzin és a gázolaj

Schanda Tamás államtitkár szerint a benzinárstop a magyar emberek védelméről szól, ami a baloldalnak most sem számít.

Forrás: Facebook/Schanda Tamás2022. 01. 15. 9:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Második hónapja hatósági áras – legfeljebb 480 forint – a benzin és a gázolaj literenkénti ára. A benzin átlagára literenként 26, a gázolajé pedig 32 forinttal csökkent – mondta el az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára.

A benzinárstop a magyar emberek védelméről szól, ami a baloldalnak most sem számít!

Schanda Tamás szerint a benzinár befagyasztása a kormány rezsicsökkentési politikájának szerves része. Ahogy a rezsiárak, úgy a benzinárak brutális elszabadulását sem nézik tétlenül. 

A baloldal miniszterelnök-jelöltje ez ügyben is megmutatta, mi áll a baloldal programjában. 

Szerinte a világpiaci árakba nem kell beavatkozni, a benzinár csökkentése is ostobaság, semmilyen szociális alapú segítség nem indokolt, az emberek inkább vegyenek kisebb autót – hívta fel a figyelmet az államtitkár. 

Április harmadikán tehát arról is döntünk, hogy Magyarországot továbbra is az a nemzeti kormány vezesse, amely minden ügyben az emberek védelmét és érdekét tartja szem előtt, vagy a Gyurcsány–Bajnai–Márki-Zay-féle baloldal, amely mindig a külföldi üzleti érdekek mellett áll ki 

– húzta alá Schanda Tamás.

Az államtitkár teljes bejegyzését itt érheti el: 

Borítókép: Schanda Tamás (Fotó: Facebook/képernyőfotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.