Ismét működik a Yettel, ezt tegye, ha továbbra sem tud telefonálni

Szombaton kora reggeltől több helyen leállt a Yettel mobilszolgáltató hálózata, dél előtt valamivel már ismét elérhetővé vált.

Magyar Nemzet
2022. 04. 23. 12:30
Budapest, 2022. február 16. Feliratot cserélnek a Telenor Magyarország Zrt. üzletében egy budai bevásárlóközpontban 2022. február 15-én. Márciustól nevet változtat a cseh PPF befektetői csoport tulajdonában álló mobiltársaság, új neve Yettel Magyarország Zrt. lesz. MTI/Mónus Márton Fotó: MTI/Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton kora reggeltől számos Yettel-előfizető tapasztalhatta, hogy nem tud hívást kezdeményezni, illetve yetteles szám hívásakor nem volt kapcsolható a hívott fél. A probléma tömegeket érinthetett a szolgáltató Facebook-oldalán megjelent hozzászólások alapján. 

A Yettel Facebook-oldalán a szolgáltató dél előtt valamivel közölte, hogy a hálózaton végzett karbantartási munkák miatt tapasztalhattak akadozást az előfizetők, a problémát elhárították. 

Ha valakinek ennek ellenére nem sikerülne telefonálnia, azt javasolják, hogy indítsa újra a készülékét, vagy tegye repülő üzemmódba, majd utána vissza normálba. 

Borítókép: Nem működött szombat délelőtt a Yettel hálózata (Fotó: MTI/Mónus Márton)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.