időjárás 8°C Hajnalka 2023. március 27.
logo

Jó hírt jelentett be Magyar Levente a vajdasági gazdaságfejlesztési program pályázóinak

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI
2023.02.02. 13:30 2023.02.02. 14:03
Jó hírt jelentett be Magyar Levente a vajdasági gazdaságfejlesztési program pályázóinak

A nehéz gazdasági körülmények ellenére sem áll le a magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programja, minden sikeres pályázó megkapja a támogatást – mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön a vajdasági Topolyán.

A sikeres pályázókat már 2021 decemberében értesítették, ám a szerződés aláírására mostanáig kellett várni az Európát sújtó gazdasági válság, illetve az ukrajnai háború okozta nehézségek miatt.

Magyar Levente közölte, hogy a vállalkozók türelme azt bizonyítja, hogy hisznek abban, amit a magyar kormány, a vajdasági politikai szervezettséget képviselő Vajdasági Magyar Szövetség és maguk a vállalkozók el tudnak érni. 

Ez egy partnerség, közös munka, ez adja az egésznek a hitelét az elejétől kezdve

 – fogalmazott.

Borítókép: Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára beszédet mond a Jysk lakberendezési kiskereskedelmi áruházlánc új ecseri régiós elosztóközpontjának avatásán 2022. november 4-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.