Nincs megállás, megint olcsóbb lesz a benzin

Szerdáig már nem érdemes tankolni, ha nem létszükséglet.

Magyar Nemzet
Forrás: Holtankoljak.hu2023. 02. 27. 15:56
null
Budapest, 2018. január 25. Egy dolgozó helyére teszi a töltõpisztolyt tankolás után egy OMV töltõállomáson a II. kerületi Szilágyi Erzsébet fasoron 2017. január 25-én. MTI Fotó: Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szinte egész februárban csökkentek a hazai üzemanyagárak, és úgy tűnik, hogy az árak csökkenése nem torpan meg, március elsején is folytatódik, legalábbis a benzin esetében – adta hírül a Holtankoljak. Azt írják ugyanis, hogy 

a benzin nagykereskedelmi ára szerdán bruttó 3 forinttal csökken, míg a gázolaj ára a hét közepén nem változik.

Ez alapján, az aktuális átlagárakat figyelembe véve, kiszámolták, hogy a 95-ös benzin literje 607 forintra csökken a korábbi 610 forintos ár helyett. A gázolaj ára viszont nem változik, tehát literenként továbbra is 618 forintot kell érte fizetni literenként. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.