Hamarosan távozik a Budapest Airport vezérigazgatója

Chris Dinsdale, a Budapest Airport vezérigazgatója július végén távozik a vállalat éléről, augusztustól a Calgary Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Calgary Airport Authority elnök-vezérigazgatói posztját tölti be Kanadában – közölte a Budapest Airport Zrt. hétfőn.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 03. 06. 19:41
DINSDALE, Chris
Budapest, 2022. október 3. Chris Dinsdale, a Budapest Airport vezérigazgatója beszédet mond a Korean Airlines járatindító ünnepségén a Liszt Ferenc-repülőtéren 2022. október 3-án. A légitársaság a tervek szerint heti két járatot indít kezdetben a két főváros között, majd ezt jövő nyáron heti háromra bővíti. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Chris Dinsdale 2015 óta pénzügyi igazgatóként, később emellett vezérigazgató-helyettesként, 2021 óta pedig vezérigazgatóként dolgozott a Liszt Ferenc nemzetközi repülőteret üzemeltető vállalatnál. 

Nagy szerepet játszott abban, hogy a repülőtér többször is elnyerte a Skytrax Kelet-Európa legjobb repülőtere elismerést, valamint a Repülőterek Nemzetközi Tanácsa (ACI) által épp hétfőn bejelentett Európa legjobb repülőtere díjat – számolt be érdemeiről az MTI. 

Chris Dinsdale munkája nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy a repülőtér a magyar turizmus zászlóshajójává és Magyarország méltó kapujává fejlődött – olvasható a társaság közleményében.

A Budapest Airport tulajdonosai hamarosan tájékoztatást adnak az új vezérigazgató személyéről.

Borítókép: Chris Dinsdale

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.