Kiújult az árháború, hatalmas árcsökkentést jelentett be az egyik nagy áruházlánc

A német diszkont azért tudja lejjebb vinni az árakat, mert enyhült az infláció.

Magyar Nemzet
Forrás: Világgazdaság2023. 06. 12. 11:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erősen kezdte a hetet az Aldi Magyarország: harminc-negyven százalékos árcsökkentést jelentett be – írja a Világgazdaság. Hozzáteszik: a német diszkont azért tudja lejjebb vinni az árakat, mert enyhült az infláció.

Minden harmadik tejtermékének árát tartósan csökkenti az Aldi Magyarország – jelentette be a német hátterű diszkont hétfőn délelőtt.  Mostantól nyolcvanöt, elsősorban hűtött termék árát veszik vissza jelentősen, akár közel negyvenöt százalékkal is – írja a Vg.hu. 

Ezzel az akcióval összességében csak eddig júniusban százhúsz friss élelmiszer árát csökkentette tartósan az Aldi tizenöt–negyvenkét százalék közötti mértékben, és az állandó tejtermékkínálatának egyharmada lett olcsóbb. A boltlánc ezeken felül továbbra is hetente legalább nyolcvan akciós terméket kínál.

Pontosan milyen termékek árát csökkenti az Aldi?
A hétfőn bejelentett újabb körös árcsökkentés főképp a normál és számos laktózmentes tejtermékre, így különböző zsírtartalmú friss, ESL- és UHT-tejek, tejföl, tejszín, kefir, natúr és gyümölcsjoghurt, vaj, túró, különböző sajtok polci árára vonatkozik. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.