Volánbusszal a horvát tengerpartra

Június 23. és augusztus 27. között üzemelteti heti rendszereséggel légkondicionált járatait a busztársaság.

Magyar Nemzet
2023. 06. 17. 10:32
Horvátország, tenger, nyaralás Forrás: Volánbusz Zrt.
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Június 23. és augusztus 27. között, minden héten pénteki, budapesti indulással, siófoki és nagykanizsai felszállással, átszállás nélkül és kedvező áron érhetők el Horvátország legszebb városai – áll a Volánbusz szombati közleményében. 

A busztársság Adria expressz járatai Rijeka, Opatija, Pula, Rovinj és Porec városokba közlekednek. Az autóbuszok légkondicionáltak, a nyaralni vágyók kedvezményesen, akár 9450 forintos áron – ez az úgynevezett „Miniár” – utazhatnak.

A buszok minden pénteken Budapest, Népliget autóbusz-állomásról indulnak 22.30-kor és minden vasárnap 7.15-kor ide is érkeznek vissza. A járatra Siófok, autóbusz-állomás és Nagykanizsa, autóbusz-állomás megállóhelyen is lehet csatlakozni. A magyar–horvát határ átlépését követően a szombat hajnali és a reggeli órákban először Rijeka, ezt követően Opatija, Pula, Rovinj, és Porec városában, végül Porec nyaraló övezetében (Zelena Laguna) lehet leszállni. Aki nem tervez hosszabb tengerparti tartózkodást, csak egy kis hűsítő csobbanásra vágyik, a szombat este, 20.10-kor Porecből visszainduló járattal haza is térhet. Menetjegy vásárlása csak elővételben lehetséges, erre az autóbuszon nincs lehetőség – írja a Volánbusz.

A „Miniár” kizárólag online, a retúrjegyek online és a Volánbusz nemzetközi jegypénztáraiban is megvásárolhatók.

Borítókép: A legszebb adriai városok érhetők el a Volánbusz közvetlen járataival (Fotó: Volánbusz Zrt.)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.