Bezár az egyik budapesti termálfürdő

Nem tudni, mikor nyit ki újra.

Forrás: Termálonline2023. 11. 24. 15:53
null
Hajdúszoboszló, 2023. január 31. Fürdõzõk a Hungarospa fürdõkomplexumban, ahol gyógyfürdõ, termálfürdõ, strand, aquapark, élményfürdõ, prémium zóna és uszoda elégíti ki a vendégek különbözõ igényeit. A fürdõ elsõ létesítménye 1927. július 26-án nyitotta meg kapuit a látogatók számára, 2002-ben átfogó felújítás történt és jelenleg három különbözõ hõfokú fedett, míg a szabadban további négy élményelemekkel felszerelt medencével várja a vendégeket. A feltörõ 70 Celsius fokú vízbõl hõ- és villamos energiát is nyernek. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Oláh Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Téliesítik a Csepeli Strandfürdőt, ezért november 25-től bizonytalan időre bezárja kapuit – adta hírül a Termálonline

A portál hozzáfűzi, hogy a strandfürdő általában egész évben nyitva tart, de tavaly ez nem így volt, ugyanis a fürdőt szintén bezárták szeptember 19-én és csak idén május 22-én nyitották meg újra. 

A Csepeli Strandfürdő őszi-téli árlistája idén szeptemberben újult meg, ez alapján a felnőtt belépő háromezer, a gyermek nyolcszáz, a diák belépő pedig 2400 forintba kerül. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTVA/Oláh Tibor )

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.