Új akciókkal rukkolt elő a nyugdíjasoknak az egyik üzletlánc egy hétig

Mától egy hétig, vagy a készlet erejéig.

Forrás: Világgazdaság2023. 11. 27. 12:16
tejtermék, vásárlás, árfigyelő, árak, bolt, élelmiszer Fotó: Somogyi Hírlap/Lang Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azonnal életbe lépett a Lidl legújabb leárazása, amely a 65 év felettieknek szól, és amelynek lényege, hogy

november 27. és december 3. között

 a 65 év feletti vásárlók egyes termékekhez akár húsz százalékkal olcsóbban is hozzájuthatnak – írja a Világgazdaság a vállalat közleménye alapján. A részletezésből kiderül, hogy a friss zöldséget és gyümölcsöt tíz százalékkal, illetve minden Hazánk Kincsei száraztésztát húsz százalékkal 
olcsóbban tudnak megvásárolni.

Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője a legújabb kezdeményezés kapcsán arra hívta fel a figyelmet, hogy a magyar lakosság ötöde 65 év feletti, ezért is döntöttek úgy, hogy most nekik szeretnének valódi árelőnyt biztosítani. 

Ahhoz, hogy megkaphassák az extra kedvezményeket, a 65 éves, illetve idősebb vásárlóknak be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál. Kiemelték, az akció az azonos termékek esetében egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab megvásárlására vehető igénybe, ami más kedvezménnyel nem vonható össze. 

Az is fontos tényező, hogy bár az akció december 3-ig tart, csak a készlet erejéig tudnak kedvezményt adni az érdeklődőknek. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Somogyi Hírlap/Lang Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.