Van egy üzletlánc, ami teljesen biztosan nyitva lesz karácsony napján

Az Auchan a vásárlói igényeket és az ilyenkor megszokott nyitvatartást figyelembe véve december 24-én délig nyitva tartja áruházait – közölte az üzletlánc a Magyar Nemzettel.

2023. 12. 11. 15:18
tejtermék, vásárlás, árfigyelő, árak, bolt, élelmiszer Fotó: Somogyi Hírlap/Lang Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kereskedőként ugyanis azt tartják a legfontosabbnak, hogy az ünnep előtti órákban is megadják a vásárlóknak azt a lehetőséget, hogy beszerezhessék, ami még hiányzik háztartásukból karácsonyra, illetve

gondolnak azokra is, akiknek csak az utolsó pillanatban lesz idejük pár nélkülözhetetlen dolgot megvenni az ünnepekre.

A tapasztalataik ugyanis azt mutatják – ha nem is tömegesen –, hogy ilyenkor előfordulhatnak apróbb kellemetlenségek, például egy összetört dísz, egy lemerült elem az égősorból vagy éppen egy hiányzó alapanyag a menühöz.

Másrészt a vállalat azoknak is szeretne kedvezni, akik az olyan termékekből, mint a kenyér vagy a kalács, reggeli sütésűt szeretnének venni a többnapos ünnepre, hiszen az Auchan saját pékségei ezen a napon is friss pékárut készítenek, és a többi részlegre, például a zöldség-gyümölcs osztályra is új áru érkezik – részletezték.

Kiemelték azonban, hogy a vállalat amellett, hogy a lakosság érdekeit nézi, természetesen a munkatársaiét is maximálisan figyelembe veszi. A jogszabályban rögzített délután két óra helyett csak délig lesznek nyitva az áruházak, hogy a december 24-én dolgozó munkatársak is időben hazaérjenek szeretteikhez.

Az Auchan áruházak tehát december 24-én a szokásos vasárnapi rend szerint, áruháztól függően reggel 6-kor vagy 7-kor nyitnak, és egységesen délig kiszolgálják a vásárlókat, hogy este mindenki meghitt hangulatban ünnepelhessen.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Somogyi Hírlap/Lang Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.