Arnold Schwarzenegger Magyarországra jön, hogy találkozzon a híveivel

Filmet is forgat.

Forrás: Instagram2023. 12. 11. 13:30
SCHWARZENEGGER, Arnold
San Sebastián, 2017. szeptember 25. Arnold Schwarzenegger amerikai színész, volt kaliforniai kormányzó a Wonders Of The Sea (A tenger csodái) címû természetfilm népszerûsítéséért tartott fotózáson a San Sebastián-i Filmfesztiválon a névadó észak-spanyolországi városban 2017. szeptember 25-én. Schwarzenegger narrátorként mûködött közre a 3D-ben készített dokumentumfilmben. (MTI/AP/Alvaro Barrientos) Fotó: Alvaro Barrientos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Arnold Schwarzenegger újra Budapestre látogat, mindezt onnan lehet tudni, hogy a korábban súlyos botrányokba keveredő Návai Anikó hírt adott róla az Instagram-bejegyzésében.

Ebben azt írja, Schwarzenegger egy filmforgatás miatt jön Magyarországra, de valószínűleg találkozni fog a rajongókkal is, ugyanis nemrég jelent meg a könyve, amelyben életvezetési tanácsokat oszt meg a publikummal, és amelynek a címe: Be Useful: Seven Tools For Life. A könyv októberben felkerült a New York Times bestseller listájára.

Az érkezés időpontját pontosan még nem lehet tudni.

Borítókép: Arnold Schwarzenegger (Fotó: MTI/AP/Alvaro Barrientos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.