Nagy dobásra készül a Lidl, ezúttal a nyugdíjasok nyernek rajta

Hatvanöt év felett bárki.

Forrás: Piac és Profit2024. 02. 12. 11:32
null
illusztráció Fotó: Vémi Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét a 65 év felettieknek szeretne többet adni az áruházlánc, február 15–21. között extra kedvezményeket adnak a 65 év feletti vásárlóknak a friss zöldségekre és gyümölcsökre, valamint a hűtött húskészítményekre. A felsorolt termékekhez tíz százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá a 65 év felettiek – adta hírül a Piac és Profit

Hozzáfűzik, a 65 éves, illetve az idősebb vásárlóknak az extra kedvezményekért be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál. Azonos termékek esetében egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab megvásárlására vehető igénybe, és ez más kedvezménnyel nem vonható össze. Az akció időtartama február 15–21. A kedvezmények az önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthetők – figyelmeztetett az áruházlánc. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Vémi Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.