Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Kiderült, milyen belsős titkai vannak a Primarknak, mindent elárult egy volt dolgozó

Ha a hangosbemondón kettes kódot emlegetnek, akkor az nagyon rossz hír.

Forrás: Világgazdaság, Mirror2024. 05. 29. 16:24
Primark
illusztráció Fotó: (Fotó: Pexels)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyarországon nemrég megnyílt Primark jócskán felkészült a lopásokra, ami nem csoda, ha azt vesszük, hogy világszerte több mint 440 ilyen üzlet létezik. Arról, hogy rendkívül olcsó, korábban már beszámolt a Magyar Nemzet, de nagyon úgy tűnik, hogy van itt még néhány látnivaló. 

Még ennek ellenére is fel kell fegyverkezniük a lopások miatt, erre pedig egész érdekes trükköket fejlesztettek ki, amelyről nemrég egy volt dolgozó rántotta le a leplet. A Mirror cikke alapján most arról ír a Világgazdaság, hogy mit jelentenek a hangosbemondóban hallható különböző felszólítások. Például, ha egy Primark-üzletben elhangzik, hogy „Jöhet Mr. Brown a pénztárhoz”, 

akkor valószínűleg valaki lopni akart, és ezt éppen meglátta egy alkalmazott. 

Beszélt arról is, hogy az alkalmazottak a kasszánál mindig eltávolítják a táskákból a selyempapírt, hogy ne rejtsenek el benne más terméket. 

Kiderült az is, hogy ha egy termék hibás, akkor tíz százalékot levonhatnak az árából, vagy ha a ruha enyhén piszkos, és nem volt belőle több méret, érdemes megpróbálni kedvezményt kérni az árából. 

Arról is beszélt az egykori Primark-alkalmazott, hogy ha az üzletben valaki kétszer csengőt hall, az azt jelenti, akkor valaki éppen a menedzser segítségét kéri, a három csengőszó viszont azt jelenti, hogy veszélyhelyzet van. 

Ha a hangosbemondón a kettes kódot emlegetnek, akkor az nagyon rossz hír a takarítóknak. 

Csak úgy megesik, hogy egyes vásárlók szeretik a padlót WC-ként használni. A takarítóknál megjelenő 2-es kód azt jelenti, hogy valamilyen testnedvet kell felmosniuk

– fogalmazott a névtelen forrás. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.