Cserhát étterem – a retro menza dicsérete

Az iskolai konyhák és zsíros-tálcás menzák személyiségfejlődésünk jelentős állomásai. Általuk szélesedik gasztronómiai látókörünk, kínálatukon edződik a gyomor, itt tanuljuk meg, hogy olyan dolgokat is képesek legyünk a szánkba venni, amit magunktól talán soha nem választanánk.

2012. 04. 09. 5:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felfedezések, kalandozások: mosogatólére emlékeztető levesek, hófehér csirizbe kötött zöldborsó és sárgarépakocka házasságából származó főzelék, a bélszínt soha nem látott bélszínroló – mind olyan ételek, melyeket soha nem kóstoltunk volna a közétkeztetésre szakosodott intézmények nélkül.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.