Hazugsággal vádolják William Barrt

Magyar Nemzet
2019. 05. 04. 17:43
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai kongresszus vezető demokrata párti politikusai hazugsággal vádolták meg William Barr igazságügyminisztert, és bírálták azért is, mert nem jelent meg csütörtöki képviselőházi meghallgatásán. Nancy Pelosi házelnök azt mondta: Barr szerdai szenátusi meghallgatásán hazudott, bűncselekményt követve el ezzel, jelentette a távirati iroda. A házelnök nem utalt arra, hogy a tárcavezető mivel kapcsolatban nem mondott igazat, az igazságügyi tárca pedig megalapozatlan támadásnak minősítette Pelosi megjegyzéseit.

A szenátorok előtt William Barr védelmébe vette álláspontját a nemrég nyilvánosságra hozott Mueller-jelentésről. Mégpedig pár órával azután, hogy a sajtóban megjelent, Robert Mueller, a vizsgálóbizottság vezetője korábban egy Barrhoz intézett levélben kifogásolta a miniszter által készített rövid összefoglalót, szerinte nem tükrözte a jelentés lényegét. A Mueller-jelentés leszögezte: sem Donald Trump későbbi elnök, sem kampánycsapatának munkatársai nem játszottak össze 2016-ban az oroszokkal.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.