Zöldbe csomagolja át magát a liberális elit

Boris Johnson váratlant húzott a parlament felfüggesztésével, és vagy a legsikeresebb vagy a legrosszabb a brit miniszterelnökként vonul be a történelembe.

Forrás: Karc FM2019. 09. 03. 17:08
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zöld ruhába csomagolja magát újra a nemzetközi liberális elit – hangzott el Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában a Karc FM rádióban. Nemrég éppen a The Economistban jelent meg egy írás arról, hogy a progresszív-liberális elit elvesztette a kommunikációs harcot a nemzetközi térben a migráció vonatkozásában, ezért új témát kell keresni, ez pedig a környezetvédelem. A zöld témát kell felfuttatni a közeli jövőben – írta a lap – mert ez lehet majd az a kommunikációs mező, ahonnan kiindulva dominálni tudják majd a politikai versenyt, vissza tudnak vágni a migrációval kapcsolatban elszenvedett vereségért.

Az igazság órájában elhangzott az is: Boris Johnson az egyik legsikeresebb vagy éppen a legrosszabb miniszterelnökként fog bekerülni a brit történelembe. A politikus emelte a tétet azzal, hogy a parlament felfüggesztését kezdeményezte a királynőnél, de egyelőre nem tudni, hogy sikeres lesz-e ez a húzása. Az angol helyzet teljesen képlékeny, és ennek fényében különösen jól látszik az, hogy mekkora érték az a politikai stabilitás, amely hazánkban kézzel fogható. Ugyanakkor, ha Orbán Viktor kérte volna az Országgyűlés felfüggesztését a köztársasági elnöktől és ha Áder János ezt jóváhagyta volna, akkor Magyarország már rég nem lenne jogállam.

Az igazság órája minden héten kedden délután három és négy között a Karc FM-en. Ismétlés szerdánként hajnalban három és négy között. A legutóbbi adás közreműködői voltak: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója és a szerkesztő-műsorvezető: Czirják Imre.

A legfrissebb adás ide kattintva érhető el:

https://www.mixcloud.com/karcfm/az-igazság-órája-2019-09-03-1500-1600-1/

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.